perjantai 19. elokuuta 2016

Jatkoa varusteisiin!

Heissan! Moni on varmaan "Näitä varusteita haluaisin" postauksen lukenut, ja ajattelin tehdä sille jatkoa. Toisin sanoen tämäkin on postaus sarja, mitä ajattelin toteuttaa "Liska postaa" sarjan lisäksi. Tällä kertaa kerron varusteita joita haluiaisin osstaa mutta ovat vähän halvempia (korkeintaan 100 euroa)! jos vaikka sinä haluaisit jotain uutta mutta ei kallista. Tässä postauksessa kuvien lisäksi kerron myös hinnat. Huomaathan että kuvat eivät ole minun ottamia vaan kauppojen/Googlen nettisivuilta :)!  Mutta nyt, voimme aloittaa!.

Nämä tulee sekalaisessa järjestyksessä!



ihan ekana alotetaan Kingslandin fleecellä, joka on  Hope valleysaddlerystä 19,62






Seuraavaksi on hööksiltä kivan näköset pätset 11.90!





 mun mielestä sukkia pitää olla tarpeels joten 8,90 kaks paria saapas sukkia Hööksiltä! (itelläni testissä)


musta ois kivaa omistaa  merkki vaatetta mutta ne on aika kalliita. Hopey valley saddlerystä löytyy kaikkia kivoja Kl vaatteita ja tääkin kl huppari on sieltä ja maksaa 52,15 euroa!

niin kuin viimeks sanoin on kiva omistaa useammat housut joten, tässä tällä kertaa vähän erin väriset kuin pinkit! (Hööksiltä 69,90-74,90)










Tällä kertaa tämmösiä eikä ollut niin paljon mutta, seuraavassa varuste  postauksessa vertailen kopioita ja aitoja versioita! 

mitä pidit postauksesta?  oliko uusia kappoja? tilaatko usein varusteita netistä? mistä tilaat? oletko tilannut jostain postauksessa olleesta kapasta?

KIRJOITATHAN KOMMENTTIIN MITÄ PIDIT?



TOIVOTTAVASTI TYKKÄSIT!






Ps. huomaathan että postaus on ajastettu joten hinnat ovat saattaneet nousta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti