lauantai 19. maaliskuuta 2016

Tivano ja Atte

Taas on vähä jääny kirjottamatta ja aattelin nytte tehä yhden pitkän postauksen kun monta lyhyttä, Viikon aikana olen käynyt tallilla vain 3 kertaa joka on hassua. Maanantaina en jaksanu mennä enkä Tiistaina mut sitten Keskiviikkona menin koska oli valkka.




 KESKIVIIKKO
Keskiviikkona menin suoraan koulusta tallille ja olin tallilla joskus 15.00. Siinä toimistossa näpräsin puhelinta ja mietin asioita, kello oli joku 20 vaille 4 ku mein valkka porukka marssi alas portaat alas hoitaa poneja. Ratsukseni pääsi Tivano, joka ei ole se suosikkini mutta menin silti sillä koska Jonna teki tämän viikon listan niin jokainen ratsasti vähän erillaisella hevosella. Vaikka Tivano ei minulle sellain niin "vieras" poni ole, tunilla mentiin ulkona ja ei laukattu vaan tehtiin käynti ja ravi työskentelyä.
C) Hannele A


C) Hannele A
Tunnilla mentiin ensin alku käynnit ja sitten kun otettiin ohjat käteen alettiin tekemään niin että kuusi askelata käyntiä ja sitten pysähys tätä tehtiin olempiin suuntiin kello oli varmaan jotain 20-25 yli ku alettiin ravaamaan. Ravissa tivano tuntui tosi reippaalle ja kivalle!
c) Siiri?

c) Siiri?

C) Siiri T
 loppu tunnista käveltiin vielä hangessa !

PERJANATAI
Tunnilla menin Atella koska oli edelleen Jonnan tekemät listat ja vaihtelevat hevoset.
Atte oli ihan mukava ja tunnilla teimme kolmikaarista koko tunti, ensin käynnissä sitten ravissa ja lopuksi laukassa Atte oli ihan tosi kiva ja kuunteli hyvin koko tunnin jos sitä ei laskettu kun alettiin laukaa ni se innostui




 
Tunneilla ei tapahtunut mitään ihmeellistä niin niist en jaksa oieen kirjoittaa :)
-Aino
 
Ps. teen ensi viikolla kisa postauksen kun menin liskalla





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti