lauantai 6. helmikuuta 2016

blogin alku

Ensimmäisen postauksen vuoro!  Eli tein uuden blogin koska vanha oli kuollut ja ei enää aiheeseen liittyvä, koska Darla on lähtenyt ja uuden blogin aloittaminen kuulosti kivemmalle kuin heätellä vanha henkiin. tänään La 6.2.16 olin tallilla ja hoidin liskan. aluksi kun menin tallillemoikkasin liskaa tarhassa ja sen jälkeen menin talliin. olin luvannut auttaa marin tunnille, sitä ennen hain liskan tarhasta ja emilia otti kuvia minusta ja liskasta.





kuvat C. Emilia N

Siivosin liskan karsinan sen jälkeen kun olin auttanut marin ponin hoitamisessa tunnille ja laitoin uutta turvetta . sen jälkeen pauliina tuli, ja kuvasin marin tunnin loppuun. mennään tunnin loputtua tallii marin luo ja sit lähetää kauppaa ja matkan varrel on kiva jää mäki jota jäädää laskee vähäks aikaa
c. pauliina
kun vihdoin päästii kauppaa ostettiiruuat ja lähettiin takasin päin matka meni tosi nopeest ja tallilla jäätiin ylös isompienkaa ja juteltii siin jtn ja syötii.sen jälkee pestii suitset sen jälkee ei tapahtunu mitää ihmeellistä vaa oltii yläkerras totuutta ja totuutta :)  



lopuks vielä tarhakuvia jotka 
C. Hannele A












-Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti